• El nou Casal Independentista El Forn comença a caminar!

    10 mesos després que l'antic local del Casal Independentista El Forn, al carrer del Carme, tanqués les seves portes, per fi us podem anunciar que el nou Forn ja camina a pas decidit.

    Han estat molts mesos buscant el millor emplaçament possible per a ubicar el nou projecte de Casal que des de l'assemblea hem anat preparant, i finalment hem trobat el lloc adequat. A la plaça de Sant Pere, a tocar de la Vall de Sant Daniel, del Barri Xino i del Barri Vell, el que ben aviat serà el nou Casal Independentista El Forn avança a pas ferm.

     
    És en aquest moment del projecte, quan encarem la recta final abans de la reobertura, que us volem demanar una vegada més la vostra col·laboració. El Casal té sentit si el fem entre totes i tots. Per això és imprescindible la implicació de tothom que s'estima el Forn, de la gent que l'heu vist néixer, dels que l'heu vist créixer, dels que hi heu sigut en els bons moments i en els no tan bons, dels que només hi heu passat alguna vegada... És entre totes i tots que farem que el Casal avanci. Si encara no sou socis i us en voleu fer, si voleu col·laborar econòmicament o si teniu qualsevol altra proposta, envieu-nos un correu electrònic a elforn.girona@gmail.com

    Moltes gràcies i visca la terra!

    Us adjuntem algunes fotos del nou local, encara en obres:





    Premsa:
    Llibertat.cat