• 4t Memorial Sebastià Salellas i Magret

  Les conquestes perdudes

  El 26 de maig comencen els actes del 4t Memorial Sebastià Salellas i Magret, amb el títol "Les conquestes perdudes". Enguany El Casal Independentista el Forn hi col·laborem organitzant el darrer acte. Serà el dissabte 2 de juny a la Plaça Sebastià Salellas (Sector Est Girona) i hi haurà animació infantil, gimcana per joves i concert (més informació ben aviat).

  Us hi esperem a totes i a tots!
  Quart Memorial Sebastià Salellas i Magret
  Girona, del 26 de maig al 2 de juny de 2012


  Dissabte 26 de maig
  Jornada antirepressiva: “Pel dret a manifestar-nos. Contra les retallades de drets i llibertats polítiques”. (Jardins de la Infància de Girona, al costat de la Plaça Catalunya)
  Taula rodona: Felip Vidal (Advocat), Gemma Ubasart (Observatori de Dret Penal de la UB i professora de la UAM), Martí Majoral (Alerta Solidària), Benet Salellas  (Grup Antirepressiu i advocat)
  14.00h Dinar solidari. Preu: 10 euros  (precàries i aturades: 5 euros). Podeu reservar tiquet a info@peldretamanifestarnos.org. Els beneficis es destinaran a la campanya "4.500 euros per manifestar-nos contra el feixisme?"
  16.00h Concert. Organitza: Grup Antirepressiu

  Dimarts 29 de maig
  22:00h Projecció de la pel·lícula “El pisito” (1959) de Marco Ferreri i Isidoro M. Ferry. Presenta: Guillem Terribes (Cinema Truffaut)

  Dimecres 30 de maig
  19:30h Conferència: “Les conquestes perdudes” a càrrec de Josep Fontana i Lázaro, historiador i professor emèrit de la UPF. Presenta: Joan Sureda (Col·legi d’Advocats de Girona)

  Divendres 1 de juny
  19:30h Presentació del llibre “No hi ha dret(s)” de Jaume Asens i Gerardo Pisarello, amb la presència dels autors. Presenta: Benet Salellas (Llibreria 22)

  Dissabte 2 de juny
  Festa de cloenda del Memorial: “Quatre rius, una festa” (Plaça Sebastià Salellas, sector Est Girona)
  18:00h Animació infantil.
  19:00h Gimcana per joves.
  21:00 h Música a la Plaça amb concert de diferents grups.
  Servei de Bar durant tota la tarda.
  Organitza: Casal Independentista El Forn.

  Organitza: Fundació Tià Salellas
  Col·labora: Ajuntament de Girona, Col·legi d’Advocats de Girona, Llibreria 22, El Punt, Cinema Truffaut, Marcel Dalmau, Casal Independentista El Forn, Grup Antirepressiu