• 4t Memorial Sebastià Salellas i Magret

    Les conquestes perdudes

    El 26 de maig comencen els actes del 4t Memorial Sebastià Salellas i Magret, amb el títol "Les conquestes perdudes". Enguany El Casal Independentista el Forn hi col·laborem organitzant el darrer acte. Serà el dissabte 2 de juny a la Plaça Sebastià Salellas (Sector Est Girona) i hi haurà animació infantil, gimcana per joves i concert (més informació ben aviat).

    Us hi esperem a totes i a tots!




    Quart Memorial Sebastià Salellas i Magret
    Girona, del 26 de maig al 2 de juny de 2012


    Dissabte 26 de maig
    Jornada antirepressiva: “Pel dret a manifestar-nos. Contra les retallades de drets i llibertats polítiques”. (Jardins de la Infància de Girona, al costat de la Plaça Catalunya)
    Taula rodona: Felip Vidal (Advocat), Gemma Ubasart (Observatori de Dret Penal de la UB i professora de la UAM), Martí Majoral (Alerta Solidària), Benet Salellas  (Grup Antirepressiu i advocat)
    14.00h Dinar solidari. Preu: 10 euros  (precàries i aturades: 5 euros). Podeu reservar tiquet a info@peldretamanifestarnos.org. Els beneficis es destinaran a la campanya "4.500 euros per manifestar-nos contra el feixisme?"
    16.00h Concert. Organitza: Grup Antirepressiu

    Dimarts 29 de maig
    22:00h Projecció de la pel·lícula “El pisito” (1959) de Marco Ferreri i Isidoro M. Ferry. Presenta: Guillem Terribes (Cinema Truffaut)

    Dimecres 30 de maig
    19:30h Conferència: “Les conquestes perdudes” a càrrec de Josep Fontana i Lázaro, historiador i professor emèrit de la UPF. Presenta: Joan Sureda (Col·legi d’Advocats de Girona)

    Divendres 1 de juny
    19:30h Presentació del llibre “No hi ha dret(s)” de Jaume Asens i Gerardo Pisarello, amb la presència dels autors. Presenta: Benet Salellas (Llibreria 22)

    Dissabte 2 de juny
    Festa de cloenda del Memorial: “Quatre rius, una festa” (Plaça Sebastià Salellas, sector Est Girona)
    18:00h Animació infantil.
    19:00h Gimcana per joves.
    21:00 h Música a la Plaça amb concert de diferents grups.
    Servei de Bar durant tota la tarda.
    Organitza: Casal Independentista El Forn.

    Organitza: Fundació Tià Salellas
    Col·labora: Ajuntament de Girona, Col·legi d’Advocats de Girona, Llibreria 22, El Punt, Cinema Truffaut, Marcel Dalmau, Casal Independentista El Forn, Grup Antirepressiu