• Fes-te soci / sòcia

    Fer-se soci del Casal Independentista El Forn és molt senzill. Omple el següent formulari o bé fes-nos-ho saber mitjançant el correu electrònic info@casalelforn.cat o venint directament al Casal i, ben aviat, podràs venir recollir el teu carnet de soci.

    ► Entitat col·laboradora
    Les associacions i entitats també podeu fer-vos sòcies del Casal Independentista El Forn amb la quota que decidiu. Això us permetrà poder gaudir dels espais dels Casal per fer-hi reunions i/o muntar actes. A més, tindreu descomptes en els sopars de grup que la vostra entitat organitzi a El Forn. Només cal que ompliu el mateix formulari que els socis posant el nom de l'entitat a 'Nom i cognoms' i la quantitat que voleu pagar a la casella buida.


    *D´acord amb la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, les vostres dades estan incloses en un fitxer automatitzat de comunicació per fer-ne el tractament informàtic, als únics efectes de trametre-us les quotes mensuals i si així ho heu autoritzat, informació general o específica que pugui ser del vostre interès, en l´àmbit d´actuació del Casal Independentista El Forn. Així mateix, us informem de la possibilitat d´exercir els drets d´accés, rectificació, cancel·lació i oposició, mitjançant comunicació a elforn.girona@gmail.com