• Èxit de la iniciativa 'Portem l'estelada als nostres cims'

    El diumenge passat desenes de persones van afegir-se a la iniciativa 'Portem l'estelada als nostres cims', que havíem impulsat des del Casal en motiu de la diada de Sant Jordi. Així, de bon matí tres expedicions van sortir caminant des de diferents punt del Gironès en direcció a Rocacorba, Els Àngels i el Puig d'Arques, i un cop a dalt, els grups van plantar l'estelada en punts visibles dels tres cims. Les tres caminades es podien seguir a la xarxa a través de l'etiqueta #esteladesalscims.

    Des del Casal valorem molt positivament la iniciativa i ja us anunciem que tenim la intenció de repetir-la de cares als pròxims anys. Ens agradaria coordinar-nos amb més gent, i buscar la complicitat d'entitats i associacions del territori per poder ampliar l'experiència i exportar-la arreu de les comarques. En aquest sentit, volem agraïr la col·laboració i participacío en les camindes de Joves per la Terra, de Llagostera, i l'Ateneu Popular La Pioixa, de Bordils.

    Us recordem que aquest acte s'emmarcava dins del cicle Som Països Catalans , que diferents organitzacions de l'esquerra independentista gironina hem organitzat durant el mes d'abril per tal reafirmar el compromís amb el marc nacional dels Països Catalans i difondre la realitat dels
    territoris que en formen part.

    Més fotos AQUÍ
    Premsa:
    El Poll. Informació Local de Llagostera
    El Punt Avui Gironès