• Inauguració 'En Clau de Do-Na'

    Després de la sorprenent exposició de dibuixos i contes 'El bosc del camaleons' de Joan Pòrtulas, donarem la benvinguda a les Fires de Girona amb les fotografies de concerts de Natàlia Virgili. Dimecres 23 d'octubre us esperem a les 20h a la inauguració de l'exposició 'En Clau de Do-Na' al Casal Independentista El Forn, hi haurà piscolabis per tothom!
    Natàlia Virgili Casal Independentista El Forn
    'En Clau de Do-Na' és un recull d'algunes de les dones que han passat per els escenaris que ha pogut fotografiar, i d’aquesta manera fer més visible la figura femenina dins del món musical en diferents gèneres musicals.

    Natàlia Virgili Riera ( Lleida 1984) Gestora Cultural i Fotògrafa freelance. Comença la seva carrera com a fotògrafa de concerts l’any 2009 i des d’aleshores no ha parat. Fotògrafa oficial del Festival Cruïlla BCN els anys 2011 i 2012, fotògrafa oficial Sala Stroika de Manresa des del 2010, fotògrafa oficial de la gira del grup alemany Irié Révoltés durant la mini gira que van realitzar a Catalunya el 2011. Ha col·laborat amb diferents grups com Obrint Pas o Fermin Muguruza. A nivell internacional ha pogut fotografiar a Iggy Pop, Madness o Calle 13, entre d’altres. S’han publicat fotografies seves a diaris com l’Avui, el Segre, la revista basca Goiberri i ha col·laborat amb la revista musical 1234! Actualment treballa com a fotògrafa freelance de concerts arreu del territori, fotògrafa social i col·labora al setmanari la Directa i està preparant una Mostra d’Arts Escèniques a Manresa.