• Arriba la programació d'hivern al Casal

    Ja ha arribat l'hivern i, un cop més, el Casal Independentista El Forn té preparada una agenda d'actes plena d'activitats per a fer passar la fred.

    Destaquem la nit de cant improvisat (dijous 13 de desembre), que pretén esdevenir una trobada regular del Casal per tal de fomentar el glosat a la nostra ciutat. Aquesta vegada, podrem improvisar a ritme de corrandes, nyacres, garrotins... acompanyats per acordió, ukelele i guitarra.

    Després de cagar el tió (dilluns 24 de desembre), us convidem a venir a la Festa del solstici d'hivern. Hi haurà un sorteig d'una magnífica panera amb productes de la terra i podreu ballar amb les punxa discos M&M.

    Per Sant Esteve, no us perdeu la Gran quina del Forn. Aquest any, cantarà la quina la sòcia del Casal Anna Baena, que ja té preparats cadascun dels números per tal de fer-nos-ho passar d'allò més bé. 

    Abans que s'acabi l'any, veniu a participar del Campionat de botifarra (diumenge 30 de desembre). La parella guanyadora serà premiada amb un magnífic obsequi sorpresa. 

    I al gener, assistiu a la Primera Escudellada de Girona (dissabte 5 de gener) i quedeu-vos a disfrutar amb l'actuació de Pere de les Cabres.



    A més a més us convidem a venir a veure l'exposició sobre palestina dels artistes Azagra i J. Kalbellido que estarà penjada a les parets del Casal durant el desembre. També recordeu que podeu venir a veure els partits del Barça i el Catalunya - Nigèria (dimecres 2 de gener) i tastar les tapes, torrades i plats del nostre Bar · Restaurant.