• Temps de flors al Casal!


    De l'11 al 19 de maig veniu a disfrutar de Girona, temps de flors al Casal Independentista El Forn!

    Muntatges florals al pati 'Toni Lecha i Berges'. Aquest any hem dividit el pati en dos espais. El primer és el reciclART, fet amb esclops i materials reciclats, que ha comptat amb la col·laboració dels Agrupaments Escoltes i Guies de Girona i de Casa Pijaume. El segon és el Jardinet de la Ratafia, fet d'herbes i material que s'utilitza per fer el licor, que està patrocinat per Ratafia Russet.

    Dijous 15 a les 21h. Concert del grup 'Ca Vell' que ens presentaran el seu primer disc 'Decadents'. Entrada inversa.

    Exposició 'La nostra flora, un petit gran tresor que cal conservar' a l'interior del Casal, sobre plantes catalanes amenaçades. Hi serà durant tots els die de Temps de Flors.

    No tot són flors i violes. 2n concurs de fotografia crítica de Girona. Podeu presentar-hi les vostres fotos utilitzant l'etiqueta #nototsónflors a Instagram, Twitter o Facebook. Teniu les bases del concurs penjades al web (www.casalelforn.cat)

    Projecció dels últims partits del barça a la lliga. Aquest diumenge 11 a les 19h passarem l'Elx-Barça, i el diumenge 18, també a les 19h, el Barça-At.Madrid.

    Durant aquests dies, excepcionalment, obrirem els migdies dels dos caps de setmana, i farem un menú especial de 18€ (16€ per socis/sòcies). La resta dels horaris seran els de sempre.

    També us recordem que demà dissabte, 10 de maig, col·laborem amb el concert que Propaganda Pel Fet ha organitzat a la Mirona, amb els grups Esne Beltza, Itaca Band i Pirat's Sound Sistema. Els socis i sòcies podeu adquirir les entrades rebaixes si les compreu anticipadament al mateix Casal.