• Nit de glosa al Casal

  Dimecres 19 de març a les 21h hi haurà la propera nit de glosa al Casal Independentista El Forn. Us hi esperem!
  Casal Independentista El Forn Girona
  La secció de glosa va néixer durant les fires del 2012 arran de l'interès de diversa gent en la cançó improvisada. La glosa consisteix en improvisar rimes a partir de diferents tonades (nyacres, corrandes, garrotins, jota, glosa mallorquina,...). Des d'uns anys ençà col·lectius com Cor de Carxofa intenten recuperar aquesta tradició que havia sigut tant popular arreu dels Països Catalans i des de la secció del Casal i volem contribuir organitzant cantades mensual obertes a tothom i a on s'expliquen les nocions bàsiques per poder cantar. També es participa del diferents concursos que hi ha a diferents pobles (Espolla, Montagut, Santa Pau,...) i es pretén organitzar algun concurs també a Girona.
  Les sessions de glosa organitzades al Casal Independentista El Forn són totalment obertes i gratuïtes, i es poden portar instruments per acompanyar als glosadors i glosadores.

  Si et vols posar en contacte amb secció per preguntar dubtes, donar idees o aportar recursos pels tallers de cant improvisat, enviar un correu a info@casalelforn.cat.

  També podeu consultar notícies | recursos per realitzar tallers | fotografies | vídeos de les sessions de cançó improvisat.