• Presentació de la Publicació 'Perspectives' de l'Espai Fàbrica

    Casal Independentista El Forn

    Dissabte 18 de gener a les 19:30h hi haurà la presentació de la publicació 'Perspectives'. Hi intervindran: Benet Salellas, advocat i col·laborador del projecte i membres de l'Espai Fàbrica.

    'Perspectives' és una publicació anual de pensament i anàlisi crítica per a l’acció. Editada en paper per EspaiFàbrica, és una eina per a la reflexió, la definició de les línies de confrontació i la identificació dels reptes als que caldrà que els moviments socials i polítics donin resposta. En l'últim número de "Perspectives" hi ha col·laborat, entre d'altres, l'advocat gironí Benet Salellas, la diputada de la CUP-AE, Isabel Vallet, la politòloga Gemma Usabart, Albano Dante, de 'Cafè amb Llet' o la portaveu de la PAH, Ada Colau. El pròleg de l'edició ha anat a càrrec del catedràtic d'història, Josep Fontana. 

    La publicació té un cost de 12€ i per comprar-lo podeu fer-ho a La Sirga C/Tordera 34 Baixos Vila de Gràcia. Barcelona. Per a distribuir-lo i organitzar una presentació us podeu posar en contacte amb perspectives@espaifabrica.cat