• Actes per la Diada de l'11 de setembre

    Casal Independentista El Forn

    Aquí teniu el diversos actes que organitza, col·labora o s'organitzen al Casal Independentista El Forn en aquestes properes setmanes al voltant de l'11 de setembre. En els propers dies el Casal començarà a tenir material (samarretes, bandes,...) relacionat amb la Cadena Humana que es farà l'11 de setembre per si en voleu adquirir. Us esperem als actes!

    Dissabte 24 d'agost. 19.30h. Plaça Catalunya. "Encerclem l'Onyar". Assaig de la Cadena Humana a la ciutat de Girona.

    Diumenge 1 de setembre. Girona i Celrà. Pujada de l’estelada a Sant Miquel. Esmorzar popular A les 9h al Cul de la Lleona de Girona i a la Plaça de l’Església de Celrà. Organitza: Casal Independentista El Forn, ARRAN Llera del Ter, CUP Celrà i Cuiners Solidaris. + info

    Casal Independentista El FornDimecres 4 de setembre. Casa de Cultura. 19:30h. Xerrada 'El poble català cap a la República independent. Consulta, ruptura, procés constituent' amb Antonio Baños, periodista, autor del llibre La rebel·lió catalana, Odette Viñas, membre de l'ANC i Albert Botran, historiador i membre de l'MDT. Organitza: Moviment en Defensa de la Terra.

    Dijous 5 de setembre.  Casal Independentista El Forn. 19.30h. Debat Un procés constituent per des dels Països Catalans amb el professor de Dret Constitucional Albert Noguera i un altre ponent. Organitza: CUP.

    Dissabte 7 de setembre. Punt de Trobada de la Rambla. 18h. Fira d'Entitats i 2a Marxa Juvenil per la independència. “Només lluitant tenim futur” i inauguració del bloc alliberat. Organitza: ARRAN.

    Dimecres 11 de setembre a Girona
    A les 12h. Cantada dels Segadors i acte polític a la Plaça del Vi.
    A les 12.30h. Manifestació “Independència per canviar-ho tot”. Punt d’ìnici: Plaça del Vi.
    A les 14h. Dinar Popular. Plaça del Vi
    A les 17.14h. Cadena Humana. Via Catalana cap a la independència. Podeu inscriure-us aquí. Aquell dia des de la Xarxa pels Drets Socials s'encerclarà també l'hospital Josep Trueta amb el lema "Països Catalans lliures i amb drets socials". Us podeu inscriure en aquesta cadena complementària aquí.
    A les 19h. Concert amb Actitud i grup per confirmar a la Plaça Sant Pere (davant el Casal Independentista El Forn).