• Acte solidari Genís Absolució

    Casal Independentista El Forn

    Dilluns 10 de juny obrim el Casal per fer un acte de suport en solidaritat a en Genís, encausat durant la vaga general del 29 de març del 2012. Us hi esperem!

    Genís Martín i Serra, conegut militant independentista de la Garrotxa, d'Arran i la CUP d'Olot, va ser detingut, juntament amb 5 companyes més, al barri de Les Corts de Barcelona, quan es manifestaven en el context de la Vaga general del 29 de març de 2012. Aquest 14 de juny seran jutjades a la Ciutat de la Justícia de Barcelona. Les acusacions del Ministeri Fiscal, el Departament d'Interior i l'Ajuntament de Barcelona demanen una pena d'entre 5 i 7 anys de presó.

    Davant d'aquest procés judicial desmesurat que només es pot qualificar de polític es fa evident la voluntat de criminalitzar la lluita per l'alliberament nacional i social del poble català i de l'exercici legítim del dret a vaga. Per tant, exigim la lliure absolució de les encausades i la solidaritat i el suport mutu cap a les militants de l'Esquerra Independentista represaliades. La repressió i la persecució política no ens aturaran. SOLIDARITAT ACTIVA!