• 5è Memorial Sebastià Salellas 'En Tià encara present'

  Casal Independentista El Forn

  Dissabte 1 de juny us convidem a la cloenda del 5è Memorial Sebastià Salellas i Magret "En Tià encara present" que hem organitzat des del Casal Independentista El Forn a la Plaça Sebastià Salellas (com arribar):

  18:00h. Animació infantil amb Marrameu
  19:30h. Havaneres amb La Puça Alegre
  20:00h. Concert de Rescat ( Grup de Banyoles. Ska punk patchanka) 
  Hi haurà servei de bar.

  També us informem que el dissabte 8 de juny a les 21h farem la presentació de 'Guanyarem. Documental sobre la vida de l'activista i advocat Sebastià Salellas' al Casal amb en Lluc Salellas. Us hi esperem!

  AGENDA COMPLETA
  5è Memorial Sebastià Salellas "En Tià encara present"
  Girona i Viladamat, del 28 a l'1 de juny de 2013
  [cartell]

  Dimarts 28 de maig
  22h. Cinema Truffaut. Presentació de 'Guanyarem. Documental sobre la vida de l'activista i advocat Sebastià Salellas' amb en Lluc Salellas, Marc Planas i Lluís Galter (autors). Presenta Guillem Terribas.

  Dimecres 29 de maig
  19.15h. Col.legi d'advocats. Debat: 'República. Autodeterminació. Socialisme. Idees i propostes' amb Josep Maria Terricabras, filòsof i Manuel Delgado, antropòleg. Presenta, Sebas Parra.

  Dijous 30 de maig
  19h. Auditori Coma-Cros (Salt). Projecció documental 'Sobren raons. Tanquem els CIE's'. amb la participació de Marielle Paon,coautora i Marco Aparicio (professor de Dret Constitucional). Organitza: Grup Antirepressiu.

  Divendres 31 de maig
  20h a l'Ateneu Popular Sebastià Salellas (Viladamat). Presentació de l'Ateneu i projecció del documental 'Guanyarem. Documental sobre la vida de l'activista i advocat Sebastià Salellas'. Organitza: Grup Antirepressiu.

  Dissabte 1 de juny
  18h. Animació infantil amb Marrameu. 19:30h. Havaneres amb La Puça Alegre. 20h. Concert de Rescat ( Grup de Banyoles. Ska punk patchanka) a la Plaça Sebastià Salellas. Hi haurà servei de bar. Organitza: Casal Independentista El Forn.

  Organitza: Fundació Tià Salellas
  Col·labora: Ajuntament de GironaCol·legi d’Advocats de Girona, Llibreria 22El PuntCinema TruffautCasal Independentista El Forn, Grup Antirepressiu