• Inauguració de l'exposició de Jordi Renart

    Dijous 7 de març a les 20h us convidem a assistir a la inauguració de l'exposició fotogràfica "Fuerteventura, una doble realitat" de l'artista Jordi Renart.
    Ningú pot assegurar quantes persones estan sent enterrades a l'oceà Atlàntic entre Àfrica i Canàries. D'elles no sabem el nombre d'ocupants de cada embarcació, ni les seves edats, ni les seves procedències, ni els seus noms. Per sempre, les seves famílies quedaran penjades a l'esperança de pensar que potser habiten en algun lloc del món millor del que van partir. Una petita representació dels seus cadàvers aconsegueix arribar a terra per ser sepultats amb un numero com a única identificació.

    Fuerteventura és una illa de l'arxipèlag de Canàries. L'illa és d'origen volcànic, i ofereix un relleu muntanyós, bé que sigui d'escassa altitud (Jandía, 802 m). Les roques volcàniques i les cendres ocupen la major part de l'illa, per la qual cosa, a part del clima, extremament àrid, és molt pobra i improductiva i és clar, el turisme és la principal  font de riquesa.