• Festa de l'Estrella Roja del Forn


    Dissabte 23 de febrer a les 24h, amb els PDs Board Sound System i Zurdo Supah Cannibol Sound.

    Aquest dissabte, 23 de febrer, celebrarem la festa de l'Estrella Roja del Forn, l'equip de la secció de futbol del Casal. Quan s'acabi el Barça-Sevilla, cap a les 00h, començarem la festa amb una sessió dels PDs Board Sound System i Zurdo Supah Cannibol Sound.

    La festa serveix per fer diners per autogestionar l'equip de futbol per celebrar el final de la primera part de la competició que l'equip del casal està duent a terme en el marc de la Lliga de La Salle i en  què amb tota probabilitat acabarà en l'última posició. La festa, però, vol ser també un espai de trobada d'aquella gent que concep el futbol com un joc/esport col·lectiu que serveix per treballar i cohesionar persones independentment del seu origen, sexe,...

    Des dels seus inicis l'Estrella Roja del Forn s'ha declarat independentista i antiracista i entén el futbol des de la solidaritat i la col·lectivitat. Tots aquests valors i un bon ambient d'esport és el que practiquen els homes i les dones que formen l'equip. Per celebrar que una altra manera de fer esport és necessària i que cal la practiquem des dels nostres entorns més propers, us convidem a participar de la festa amb música reggae que farem aquest dissabte.

    Us hi esperem!