• Èxit del primer taller de cant improvisat al Casal

    El primer taller de glosa organitzat per la secció de cant improvisat del Casal Independentista el Forn va ser tot un èxit d'assistència i participació.

    La sessió va començar amb un petit taller de garrotín que fou pensat per a totes aquelles persones que encara no s'atrevien a cantar o desconeixien els versos a rimar. Cal felicitar-les!, ho van fer molt bé!

    La nit va seguir a ritme de nyacres, corrandes, jotes i dominés, acompanyades de la millor música de les guitarres, ukelele i violí que van venir a tocar. Finalment, també s'hi va afegir el grup de rumba·folk·fusió Germà Negre que ens va acabar delectant amb una petita mostra del seu repertori, un seguit de cançons populars que van fer ballar a tothom.

    Des de la secció de cant improvisat del Casal, valorem molt positivament la rebuda que estan tenint les nits de glosa i donem les gràcies a totes aquelles persones que ens ajudeu a fer quallar aquesta tradició tan bonica a la nostra ciutat. També volem aprofitar per animar a tothom que ens vulgui ajudar, que vulgui venir a tocar o cantar o que vulgui informació dels diferents tallers i nits de glosa que anem fent, que no dubti a enviar-nos un correu a info@casalelforn.cat

    Glosa amb Germà NegreGlosaGlosa a Girona

    També podeu consultar notícies | recursos per realitzar tallers | fotografies | vídeos de les sessions de cant improvisat.