• Arriben les fires al Casal



    La música en directe i les Olimpíades Populars, són els principals actes de la programació que ofereix el Casal El Forn en la XIII edició de les Fires Populars.

    Un any més, El Forn aposta per unes fires de proximitat amb activitats variades com a eina d’expressió popular a la ciutat. Entre d’altres, hi destaca una programació musical variada com ho demostra la 1a edició del Sant Pere Rock amb els grups Pinup Shakers, Insershow i els punxadiscs Yeti i Sherpa, a la plaça Sant Pere, davant la nova ubicació del Casal.

    La programació també inclou la celebració de les segones Olimpíades Populars que enguany, es distribueixen en dues jornades (diumenge 28 d’octubre i divendres 2 de novembre) amb proves com l’estirada de corda, el set-ciències, la cursa de sacs, etc. Aquest any, com a novetat, s’inclou la Donació de sang com a prova puntuable, amb la col·laboració de l’Associació de donants de sang de Girona i del Banc de sang de l’hospital Josep Trueta. L’objectiu d’aquesta prova és la recollida de sang, com a acte solidari també per festes, on els diferents equips (Onyar, Ter, Galligants i Güell) hauran d’adreçar-se als dos punts de recollida de sang habilitats: Hospital Josep Trueta i Casa de cultura de Girona.

    A més d’aquestes activitats, El Forn ofereix una nova oferta gastronòmica per Fires, així com diferents actuacions musicals al seu local com ara, una exhibició de cant inprovisat i l’actuació del grup banyolí Germà Negre.

    HORARIS:
    El Casal modifica els seus horaris per fires. Obrirà cada dia de divendres 26 d'octubre a dissabte 3 novembre de 19h a 03h, excepte dilluns i dimarts que tancarà  la 01h. 

    AGENDA:
    Diumenge 28 d'octubre
    · 18h Olimpíades Populars 4 Rius (Part 1) a la Plaça Sant Pere

    Dilluns 29  d'octubre
    · 21h Nit de Cant Improvisat al Casal

    Dimarts 30  d'octubre
    · de 17h a 21h Donació de sang a la Casa de Cultura de Girona (Aula B)
    · 21,30h Concert amb Germà Negre al Casal

    Dimecres 31 d'octubre
    · de 9h a 14h i de 16h a 20h Donació de sang a l'Hospital Josep Trueta

    Divendres 2 de novembre
    · de 9h a 14h i de 16 a 20h Donació de sang a l'Hospital Josep Trueta
    · 18h Olimpíades Populars 4 Rius (Part 2) a la Plaça Sant Pere
    · 21h Concert amb Pin up Shakers (versions rock/rockabilly), Insershow i PD Yeti i Sherpa

    Tot el mes
    · Exposició 'Lick my skull' d'Alessio Poggianti al Casal