• 2 Olimpíades Populars 4 Rius



    Després de l'èxit de l'any passat, aquest any arriben les 2 Olimpíades Populars de Girona emmarcades dins les XIII Fires Populars. Les olimpíades tindran lloc el 28 d'octubre i el 2 de novembre a les 6 de la tarda a la Plaça Sant Pere.


    Les olimpíades consisteixen en un superar diferents proves on hi pot participar tothom, només cal portar lligat al coll el mocador del riu que et pertoqui segons el barri d'on siguis o on visquis. A més a més, aquest any també pots ajudar al teu equip a aconseguir punts anant a donar sang o bé participant de la Nit de Cant Improvisat que es realitzarà al Casal.

    Us animem a portar el mocador del teu equip durant totes les fires, per fer-les populars i més properes a tots els barris de la ciutat, fugint del model d'oci nocturn de la Copa.



    Més informació...



    Què són les II Olimpíades Populars? Són un espai de joc col·lectiu i participació popular que tindrà lloc el diumenge 28 d’octubre i divendres 2 de novembre a partir de les 6 de la tarda a la Plaça Sant Pere. Els participants es dividiran en quatre grans equips (els 4 rius de Girona) i hauran de passar proves tan diverses com: concurs de titius, estirada de corda, cursa de sacs de runa, el setciències, la passada de l’ou, futbol a la gironina... Aquest any també puntuarà per les olimpíades la donació de sang i la nit de cant improvisat.

    Com s’hi participa? Portant lligat al coll el mocador del riu que et pertoqui segons el barri d'on siguis o on visquis. Cal recordar que la disposició dels equips serà la següent: Formaran part de l’Equip Onyar tota la gent de l'Eixample, Palau, Pla de Palau-Sant Pau, Montilivi, Carme-Vista Alegre, l'Avellaneda, Font de la Pólvora, Mas Ramada, Vila-roja i la Creueta, de l’Equip Galligants tota la gent del Barri Vell, Mercadal, Sant Daniel, Pedreres, Torre Gironella, Montjuïc, Pedret i Pont Major, de l’Equip Güell tots i totes els de la Devesa, Sant Narcís, la Rodona, Santa Eugènia de Ter i Can Gibert del Pla i, finalment, de l’Equip Ter tota la gent deTaialà, Germans Sàbat, Domeny, Fontajau, Sant Ponç i Campdorà.

    On es poden obtenir els mocadors de cadascun dels rius? La gràcia dels mocadors és que ens acompanyin tots els dies de les Fires per allà on ens movem per així anar fent equip. Els podreu aconseguir (cost 3 euros) al Casal Independentista El Forn, Ateneu 24 de juny, llibreria les Voltes, bar la Pedra, botiga Tallaferro, i a les Barraques: del Forn i AEiG Pare Claret.

    Més informació. Les Olimpíades formen part de les 13es Fires Populars de Girona que s’organitzen paral·lelament a la programació oficial a través de les entitats de la ciutat que vulguin participar-hi. Podeu trobar més informació aquí. Les Olimpíades Populars són obertes a tothom. Per qualsevol dubte, podeu contactar amb nosaltres a través del següent correu electrònic: info@casalelforn.cat.

    Web de les Olimpíades Populars de Girona: http://olimpiadespopularsgirona.blogspot.com.es