• Exposicions al Casal


    Amb l'obertura del nou local, el Casal Independentista El Forn, ha apostat per presentar en les seves parets diferents exposicions d'artistes gironins i gironines. Tot i que en el local del carrer del Carme ja s'hi havien presentat algunes exposicions de manera ocasional, l'objectiu d'aquesta nova etapa és que el nou Casal es converteixi en un espai més des d'on els artistes novells i més innovadors de la comarca puguin presentar les seves obres de forma gratuïta. I és que des de la seva creació, el Forn sempre ha volgut ser un pol de cultura en àmbits molt diversos.

    Des de la inauguració del local al carrer Sant Pere, les parets del Casal han acollit l'exposició 'Rajoles' de Carla Soler, una combinació de fotografies de rajoles de diferents estampats de cases d'estiueig de costa. A partir d'avui, dimarts, inaugurem l'exposició 'Català il·lustrat' de Marta Montenegro. 'Català il·lustrat' és un recull de frases fetes i expressions catalanes representades gràficament de forma simple i literal. Un exercici visual que té com objectiu jugar amb la llengua i alhora demostrar que el llenguatge tradicional pot reivindicar-se amb les formes d’expressió gràfica del disseny actual.



    Si estàs interessat o interessada en venir a presentar la teva exposició al Casal pots enviar un correu a info@casalelforn.cat.