• Estrena a Girona del documental sobre l'Operació Garzón


    Des del Casal Independentista El Forn hem organitzat l'estrena a Girona del documental "Operació Garzón contra l'independentisme català", impulsat per Llibertat.cat i produït per Zeba Produccions en motiu del vintè aniversari de les detencions del 92. L'acte s'ha organitzat conjuntament amb El Punt-Avui, i se celebrarà el proper diumenge 29 de juliol a 2/4 de 7 del vespre a l'Auditori-Palau de Congressos de Girona.

    A més de la projecció del documental, que s'estrena a Girona, l'acte comptarà amb parlaments de representants de Llibertat.cat, Alerta Solidària i dels encausats del 92, i també actuacions poètiques i musicals. Les entrades poden adquirir-se al web www.catalunyavolviureenllibertat.cat per 3€ (o 12€, entrada+concert).

    Després de l'acte les activitats cotinuaran a la Devesa, on El Punt-Avui ha organitzat un gran concert de commemoració dels 20 anys dels fets i per la llibertat dels Països Catalans, en què participaran desenes de grups musicals d'arreu del país. A través d'aquest enllaç trobareu més informació sobre el documental.