• La flama del Canigó arriba a Girona


    El proper 23 de juny a partir de les 11 del matí, Girona començarà a celebrar l'arribada de la Flama del Canigó. Un any més, des d'Òmnium Gironès, ADAC, QRambla, el Casal Independentista El Forn i Ateneu 24 de juny us animem a assistir-hi. També aprofitem per desitjar-vos una bona revetlla de Sant Joan. Els actes de rebuda de la flama del Canigó a la nostra ciutat són els següents:




    A les 11 del matí: activitats infantils a la Rambla.
    A les 5 de la tarda: arribada de la Flama del Canigó a l'aparcament del pavelló de Fontajau. Tots els municipis que ho vulguin poden apropar-s'hi a buscar la Flama.
    A les 6 de la tarda: Cercavila per portar la Flama fins la Plaça del Vi. (Fontajau, rambla Xavier Cugat, pont de la Barca, passeig de la Copa, plaça Independència, carrer Santa Clara, pont de Pedra i plaça del Vi. Mentrestant a la plaça del Vi hi haurà una actuació castellera a càrrec dels Marrecs de Salt i els Angelets del Vallespir.
    A 2/4 de 8 del vespre: Rebuda de la Flama. Entrega del testimoni de la Flama a les diverses revetlles de la ciutat. Ball de gegants amb la Fal·lera Gironina.
    A 2/4 de 9 del vespre: Cercavila fins el Folc de Sant Joan (Jardins de les Pedreres).

    Totes les entitats o barris que facin foguera podeu venir a buscar el testimoni de la Flama del Canigó. Més informació: girones@omnium.cat

    A les 9 del vespre: Sopar
    A 2/4 d’11: Encesa del foc amb les Bruixes de 7'd'latex.
    A partir de les 23:00: Ball amb ..

    • De calaix (balls cantats)
    • Terra de sons (guanyadors del Concurs Robert Pallicer)
    • Tramudança (ball de bot)
    Organitza: Òmnium Gironès, ADAC, QRambla, El Forn i Ateneu 24 de juny.
    Col·laboren:  Fal·lera Gironina, Angelets del Vallespir i Marrecs de Salt.