• Èxit dels actes de cloenda del Memorial Tià Salellas

    El passat dissabte, 2 de juny, des del Casal Independentista El Forn vam organitzar els actes de cloenda del 4rt Memorial Sebastià Salellas, que es va celebrar durant la setmana passada a Girona. Les activitats es van dur a terme a la plaça Sebastià Salellas, al barri de Mas Ramada, i van ser seguides per desenes de persones del mateix barri i d'arreu de la ciutat.

    La jornada va començar amb un espectacle d'animació infantil a càrrec del grup Pota de Cabra, i va continuar en una nova edició de la gimcana "4 rius, una festa", una iniciativa impulsada pel Casal Independentista en les passades Fires de Sant Narcís. Tot seguit va ser el torn del grup de cant Onyar, que en la seva actuació va interpretar diverses havaneres.

    Els actes van culminar, ja de nit, amb un concert que va comptar amb les actuacions de dos grups de rumba de Vila-Roja i de Germà Negre, un grup novell de Banyoles. A més de ser la cloenda del memorial, l'acte va servir per reivindicar que es dignifiqui la plaça Sebastià Salellas, que actualment es troba en un considerable estat de degradació. Des del Casal Independentista El Forn fem una valoració molt positiva dels actes, i agraïm la col·laboració de totes les persones i entitats que van treballar per tal de fer-los possible! 

    Grup de rumba de Vila-Roja, més fotos AQUÍ