• Presentació del llibre 11 raons per no anar a dormir

    Ens plau convidar-vos a la presentació del  llibre 11 raons per no anar a dormir, contes d'humor i erotisme signats per l'Eva Bussalleu, el dissabte 14 de maig a les 20h al Casal Independentista el Forn.
       
    Aquest llibre compta amb pròleg de l'escriptor gironí Lluís Muntada i il·lustració de portada de l'artista de La Cellera de Ter, Xevi Vilaró. Son relats plens de frescura i al·legria, com afirma Muntada al pròleg: "en la línia de "Memòries d'una cantant alemanya" (Wilhelmine Schroeder- Devrient), en el to de lubricitat explícita d'un Charles Bukowski, d'un Marquès de Sade, d'un Rabelais o d'un Bocaccio, Eva Bussalleu aposta per una sensualitat explícita, sense tamisos: ni en l'ús del llenguatge, ni en l'arquitectura de l'artefacte narratiu, ni en el nus de l'argument. M'atreviria a precisar que la deliberada pretensió literària de l'autora és la d'immergir als lectors en un irrefutable clima de -diguem-ho així- pansensualitat."
    I conclou Muntada: "Són els primers contes d'aquesta autora. I a favor de la sensualitat i la literatura, no seran els últims. 11 raons per no anar a dormir és un lema i un argument per a la plenitud i el goig". 

    Us hi esperem!