• Concentració "Sí a Tv3. Sí a la Llengua. Sí a la transparència" a Girona

    Òmnium, l’ADAC i el Casal Independentista El Forn, impulsors de la Consulta sobre la independència a la ciutat de Girona ara fa un any s’han tornat a unir per convocar una concentració en favor que TV3 es pugui veure al País Valencià. La concentració serà el proper dimecres 6 d’abril a partir de 2/4 de vuit del vespre a la Plaça del Vi de la ciutat de Girona. Durant la concentració, les entitats convocants preveuen que hi hagi una actuació artística i una lectura del manifest per part de l’historiador Toni Rico, fill de Novelda (País Valencià) però que resideix actualment a Girona.

    Els organitzadors de la concentració creuen que cal que la socitetat gironina mostri el seu esperit solidari amb tota la gent que viu al País Valencià davant la greu i constant situació d’agressió a la llengua i a la cultura catalana que pateix aquesta zona dels Països Catalans. En aquest sentit, Òmnium Gironès, l’ADAC i el Casal Independentista El Forn, han escollit el lema “Sí a TV3. Sí a la llengua. Sí a la transparència” per la concentració, el mateix que encapçalarà la manifestació que recorrerà els carrers de València el proper dissabte 16 d’abril i que es preveu que sigui multitudinària.

    Cal recordar també que aquestes tres entitats ja van anunciar ara fa uns dies que estan organitzant autobusos per assistir precisament a la manifestació de València. El preu de l'autobús per persona és de 25 euros (si ets soci d'alguna de les tres entitats organitzadores) i 28 euros (si no ho ets). Tots aquells que vulguin fer una reserva de la plaça han d'ingressar la quantitat corresponent al següent compte corrent: 2100 1129 70 020008358. En l'ingrés hauran d'especificar el nom i els cognoms de les persones per qui es fa la reserva així com un correu electrònic/número de telèfon amb el qual contactar per qualsevol incidència. Així mateix, per qualsevol aclariment, us podeu posar en contacte amb Òmnium al correu electrònic: girona-catnord@omnium.cat o trucant al 669517185.