• Avui se celebra l'audiència pública sobre el TAV

    AUDIÈNCIA PÚBLICA SOBRE LES OBRES DEL TAV
    Dilluns 24 de gener, a les 8 del vespre
    Auditori-Palau de Congressos de Girona



    Vine-hi i digues la teva!
    El passat mes de desembre els promotors de la campanya, amb el suport de dotze entitats ciutadanes i col·lectius gironins, van presentar més de 1000 signatures per reclamar que se celebrés un debat públic sobre les obres del TAV a Girona. Fruit d'aquesta petició, el proper dilluns 24 de gener l'Ajuntament de Girona ha convocat una audiència pública que servirà perquè l'equip de govern i totes aquelles entitats i persones que vulguin participar-hi puguin debatre sobre aquest tema.

    Serà el moment, doncs, d'exposar les inquietuds; de fer totes aquelles propostes, crítiques o queixes que a les entitats i la ciutadania gironina se'ns plantegen sobre aquest tema. Des que va començar el projecte el 2008, són moltes les veïnes i veïns que han expressat els seus dubtes davant l'actitud i la gestió de l'equip de govern envers aquest projecte, i ara és quan toca dir-ho en veu alta, en un debat ciutadà que esperem que serveixi per redreçar l'actual situació.

    Entitats i col·lectius que han subscrit la petició perquè se celebri l'audiència pública:
    Associacions de Veïns Sant Narcís, Santa Eugènia i Devesa-Güell, Candidatura d'Unitat Popular (CUP), Casal Independentista El Forn, Centre Social La Màquia, Eldimoni.com, Federació d'Associacions de Veïns de Girona, Fundació SER.GI, Mosqueig Col·lectiu, Mou-te en Bici, Plataforma ciutadana TAV Girona

    www.audiencia-publica-tav.
    blogspot.com